BEOORDELINGEN.

4.9 rating
Uitstekend87%
Goed13%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%
5.0 rating

Richard heeft net de deur bij ons achter zich dichtgetrokken. Wat hij achterlaat is mooi vakwerk. De buitenboel – voor en achter – is weer als nieuw. Kortom, wij zijn net als de overigen bijzonder tevreden met zijn vakwerk. Daarbij komt dat het een rustige gezellige ‘down to earth’ persoon is. Iemand die vertrouwd overkomt en dat is ook veel waard.

Wim en Ria de Meester
5.0 rating

Nette offerte, geen rommel achtergelaten, keurig schilderwerk, neemt de tijd , het duurde langer dan ingeschat, maar daar was geen probleem, om alles goed dekkend en “vol “geschilderd af te leveren. Buiten alles gedaan, strak in de lak en binnen een heel groot strak plafond zonder aanzetten, dat is vakwerk dus.

Raf Keijzer
5.0 rating

Naast de diverse schilder werkzaamheden, heeft Richard nu ook de kamer van onze dochter behangen. Prima werk, het ziet er geweldig uit. Richard is betrouwbaar in het nakomen van afspraken en het is nog gezellig ook! Ik heb hem al bij diverse mensen aanbevolen, naar ieders tevredenheid.

Rosita Paulsen-Fles
5.0 rating

Wij zijn erg tevreden over het schilderwerk, zowel binnen als buiten is bij ons geschilderd. Ons huis ziet er weer fris en als nieuw uit. Richard is een aardige betrouwbare schilder, hij werkt erg netjes en heeft verstand van zaken. Je merkt dat hij veel ervaring heeft. Ik zal hem dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie.

Philip Heij
5.0 rating

Mijn woning was echt toe aan een verflaag, dit heeft Richard erg netjes en secuur gedaan. Ik kan alleen maar zeggen chapeau Richard. Binnenkort zal de woning aan de binnenkant geschilderd moeten worden en dan vraag ik zeker aan Richard, dit te willen uitvoeren.

Gerrit Fij
5.0 rating

Ik ben erg tevreden over het werk van Richard Dissel, Richard werkt erg secuur en komt zijn afspraken na. Vertrouwen is voor mij erg belangrijk bij een dienstverlener, Richard straalde dit uit en dat kwam de voortgang ten goede.

Karin Pennock
4.0 rating

Richard was mij aanbevolen door een kennis. Hij heeft bij mij de buitenboel perfect geschilderd. Goed advies gegeven wat eerst door een timmerman moest worden gerepareerd. Helaas vernielde een plotselinge regenbui een deel van het verse verfwerk, maar na droging werd het keurig opnieuw behandeld. Ik ga Richard verder aanbevelen bij bekenden.

Aad Broere
5.0 rating

Schildersbedrijf Dissel heeft al vele verfopdrachten uitgevoerd (binnen en buiten) gedurende de laatste jaren. Zijn werkwijze omvat een voorbespreking, een offerte, uitvoering van de opdracht en evaluatie. De uitvoering van de opdracht gebeurt altijd uitermate netjes en is kwalitatief goed. Dit komt mede door het gebruik van de juiste professionele producten. Daarnaast wordt de geschilderde ruimte altijd netjes en schoon achtergelaten.

Miranda de Man
5.0 rating

Wij zijn erg tevreden over het schilderwerk van Richard en ik kan hem zeker aanbevelen. Zowel voor binnen als buiten vragen wij Richard. Hij is flexibel, denkt mee (als het nog een jaartje kan wachten zegt hij het ook) en is erg nauwkeurig en betrouwbaar. Vorige maand waren wij op vakantie en terwijl wij weg waren heeft Richard de trap, een paar wanden en alle binnendeuren weer keurig netjes in de lak gezet. Volgend jaar is er vast wel weer een gedeelte van de buitenboel aan de beurt en ook dan vragen wij zeker Richard.

Barry van der Werf
5.0 rating

Het huis ziet er weer gelikt uit! Richard werkt erg netjes en snel. Hij denkt mee en is betrouwbaar in zijn afspraken. Een echte aanrader.

Lisanne Merkx

Schrijf zelf een beoordeling.

Close Menu