SPUITWERK.

Het verschil tussen sauzen en spuitwerk is dat er in het geval van spuitwerk een mogelijkheid is een korrel mee te spuiten. Deze korrel is volledig aan uw wensen aan te passen; van zeer fijn tot grof. In het geval van sauzen is er geen mogelijk tot het creëren van reliëf en blijft het oppervlak na schilderen egaal.

Soorten spuitwerk:

Latex spuiten geeft hetzelfde resultaat als sauzen, voor deze manier van spuitwerk is het van groot belang dat de muur egaal is. Het egaal maken van oppervlakken zit bij mijn werkzaamheden inbegrepen en wordt uitgevoerd door te plamuren en oneffenheden weg te werken.

Spac spuiten is spuitwerk met een korrel, deze korrel wordt aangebracht op de wanden en kan variëren van zeer fijn tot grof. Welke type korrel gebruikt wordt is uiteraard volledig afgestemd op uw wensen. Een fijne korrel is voornamelijk populair in nieuwbouwwoningen, aangezien dit een strakke uitstraling geeft. In het geval van spac spuitwerk is er helaas niet veel mogelijk met betrekking tot het kiezen van kleuren, wel is bijvoorbeeld de kleur crème mogelijk. Na het spac spuitwerk kan ik de muur voor u sauzen in elke gewenste kleur. De korrellaag zal hierbij intact blijven en niet beschadigd raken.

Aangezien ik heel secuur te werk ga ten aanzien van voorbereidingen en de overgangsgebieden afplak met gaas, is de kans op scheuren na verloop van tijd uiterst gering.